banner

produk

  • EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kanthi persetujuan EEC L7e dirancang khusus kanggo kabeh aplikasi ing ngendi linuwih, kualitas manufaktur lan desain fungsional minangka prioritas.Kendaraan listrik iki minangka asil saka pengalaman lan tes pirang-pirang taun ing lapangan iki.

    Posisi:Kanggo logistik komersial, transportasi masyarakat lan transportasi kargo entheng uga pangiriman mil pungkasan.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 40HQ.