banner

produk

  • EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kanthi persetujuan EEC L7e dirancang khusus kanggo kabeh aplikasi ing ngendi linuwih, kualitas manufaktur lan desain fungsional minangka prioritas.Kendaraan listrik iki minangka asil saka pengalaman lan tes pirang-pirang taun ing lapangan iki.

    Posisi:Kanggo logistik komersial, transportasi masyarakat lan transportasi kargo entheng uga pangiriman mil pungkasan.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

    EEC L7e Mobil Kargo Listrik Y2-P

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Positioning: Solusi sing cocog kanggo logistik lan distribusi & transportasi barang sing ramah lingkungan.Pangiriman mil pungkasan lan solusi logistik.

  • EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

    EEC L6e Mobil Kargo Listrik Y2-C

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Positioning: Solusi sing cocog kanggo pangiriman panganan lan logistik rantai kadhemen & transportasi ing kutha-kutha, kompak kanggo pindhah kanthi gampang ing tengah kutha.