EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

produk

EEC L6e Mobil Kargo Listrik Y2-C

Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

Positioning: Solusi sing cocog kanggo pangiriman panganan lan logistik rantai kadhemen & transportasi ing kutha-kutha, kompak kanggo pindhah kanthi gampang ing tengah kutha.


  • Merk:Yunlong
  • Model:Y2-C
  • Syarat-syarat pembayaran:TT/LC
  • Ketentuan pangiriman:20-40 dina sawise nampa simpenan
  • Sertifikat:EEC L6e
  • Kapabilitas sumber:1000 unit / wulan
  • MOQ:1 unit
  • Pelabuhan:Qindao
  • Loading :2 unit kanggo 1 * 20 'GP, 8 unit kanggo 1 * 40 HQ
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian Kendaraan

    mmexport1615177735430

    Skylight:Skylight dirancang kanggo nikmati hawa seger lan ambegan sawayah-wayah

    Kursi nganggo sabuk:Kulit Asli nganggo PU, pilihan gampang puteran lan metu

    Motor AC (3000W):Motor AC kanthi fungsi tahan otomatis, motor bisu lan kurang swara, output stabil.

    Sistem Kontrol Elektronik:Gunakake sistem kontrol listrik En-power, dipercaya lan tahan banyu.

    Rangka & Sasis:GB Standard Steel, ing pickling, Photostatting lan perawatan tahan karat

    Kaca ngarep:Kaca tempered lan laminasi sing disertifikasi 3C Ningkatake keamanan visual lan luwih akeh.

    Dashboard:Tampilan LCD, volt meter, meter daya, kilometer lan kamera mundur, ditambah Bluetooth, MP5, konektor USB.

    ABS Resin Plastik Cover lan lukisan
    Kabèh tutup karo plastik Resin ABS, duwe fisik lengkap banget, impact resistance, Stabilitas, loro-thirds bobot entheng tinimbang wesi.Automobile-bahan, Robot-lukisan.

    Sistem Lampu LED

    Lampu sirah LED lan lampu mburi sing terintegrasi, lampu rem, lampu mundur.Konsumsi daya sing sithik lan nambah 50% luwih akeh ing transmisi cahya.

    IMG_20200408_150406
    mmexport1615177755392

    Panel instrumen

    Dhuwur-definisi Panel instrumen LCD injeksi terintegrasi, katon apik, bantalan mobil lan sikil, modis lan awet

    Lithium Iron Phosphate Adonan

    karo sistem BMS, daya kuwat, climbing gampang, konsumsi energi kurang, daya dhuwur, hemat energi lan lingkungan pangayoman, Bisa ngluwihi umur baterei

    Sistem Rem

    Rem cakram ngarep lan rem drum mburi, rem kasebut sensitif, bisa rem kanthi cepet nalika ngerem kanthi kacepetan dhuwur, lan rem mandheg anggere sampeyan pengin.

    Kabeh jinis Cargo Box kanggo milih

    Cargo Box --BF: serat basalt

    Ukuran: 875 * 1080 * 995 mm
    Iki minangka jinis perlindungan lingkungan anorganik anyar kanthi kinerja dhuwur,
    Standar tes kacilakan standar Eropa, lan lelungan super aman

    mmexport1615177759703

    Kothak Kargo Opsional - Dilengkapi karo sistem pendinginan lan sistem pemanasan

    Ukuran: 875 * 1080 * 995 mm
    Desain sistem cooling kanggo woh, sayuran, panganan laut, omben-omben, transportasi obat, saka -18 ℃ nganti 10 ℃;desain sistem dadi panas kanggo takeaway, suhu saka 40 ℃ kanggo 60 ℃. Kothak kargo bisa dipérang dadi rong papan, siji kanggo cooling lan siji kanggo dadi panas.

    Hopper paduan aluminium

    Ukuran: 875 * 1080 * 400 mm
    Sawise perawatan panas lan nguatake alloying.

    Spesifikasi Teknis Produk

    Spesifikasi Teknis Standar Homologation EEC L6e-BP

    Ora.

    Konfigurasi

    Item

    Y2-C

    1

    Paramèter

    L * W * H (mm)

    2890*1180*1780

    2

    Dasar Roda (mm)

    1840

    3

    Jarak Ground Min. (mm)

    160

    4

    Bobot Curb (Kg)

    405

    5

    Maks.Kacepetan (Km/h)

    45

    6

    Maks.Range (Km)

    80-100

    7

    Kapasitas (wong)

    1

    8

    Ukuran Kotak Kargo (mm)

    875*1080*995

    9

    Rated Load (kg)

    300

    10

    Mode setir

    Roda Setir Tengah

    11

    Sistem Daya

    A/C Motor Kab

    60V 3000W

    12

    Baterei Lithium

    Baterei LiFePo4 105Ah

    13

    Wektu Ngisi daya

    2-3 jam (220V)

    14

    Pangisi daya

    Pangisi daya cerdas

    15

    Sistem Rem

    Jinis

    Sistem Hidrolik

    16

    Ngarep

    Disk

    17

    mburi

    Drum

    18

    Sistem Suspensi

    Ngarep

    Independen DoubleWishbone

    19

    mburi

    Gandar Belakang Terintegrasi

    20

    Suspensi Roda

    Ban

    Ngarep 135/70-R12 Mburi 145/70-R12

    21

    Hub Roda

    Hub Aluminium Kab

    22

    Piranti Fungsi

    Mutil-media

    MP3 + Kamera Mundur

    23

    Central Lock

    Tingkat otomatis

    24

    Siji Tombol Mulai

    Tingkat otomatis

    25

    Pintu & Jendela Listrik

    2

    26

    Skylight

    manual

    27

    Kursi

    kulit

    28

    Elinga yen kabeh konfigurasi mung kanggo referensi sampeyan selaras karo homologasi EEC.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.