produk

  • EEC L2e Electric Tricycle-J3

    EEC L2e Becak Listrik-J3

    Yunlong EEC L2e becak listrik-J3 minangka becak kabeh listrik sing bisa nggawa 2-3 wong, kanthi efektif nyukupi kabutuhan kulawarga kanggo metu.Wis katon ayu, kinerja apik lan safety dhuwur.Bisa lelungan 70-80 kilometer kanthi muatan siji, lan kacepetan maksimal 35km/jam.

    Posisi:Katon kaya mobil mini nanging nduweni kabin kelas dhuwur, aman, lan ber-AC, platform sing unik ngidini nyopir mobil iki kanggo nyegah lalu lintas lan masalah parkir.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 20GP;10 Unit kanggo 1 * 40HQ.