robots in a car plant

Tur Pabrik

Shandong Yunlong Eco Technologies Co.Ltd.

Kantor pusat kita kalebu area luwih saka 700.000㎡, duwe 6 bengkel standar kalebu pusat R&D kanthi fasilitas produksi modern lan cerdas kanggo proses produksi utama kaya stamping, welding, lukisan, perakitan, kanggo njamin kualitas produk lan kapasitas produksi taunan 200.000 mranata saben taun.

Sertifikat Perusahaan

证书1
证书2
证书3
证书4
证书5
证书6