robots in a car plant

Babagan awake dhewe

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd.

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd. darmabakti kanggo ngrancang lan nggawe mobil listrik energi anyar sesuai karo homologasi EEC L1e-L7e Eropa.Kanthi persetujuan EEC, kita miwiti bisnis ekspor wiwit taun 2018 kanthi slogan: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life.

Electric car factory

Kantor pusat kita nyakup area luwih saka 700.000, wis 6 workshop standar kalebu R & D pusat karo modern lanfasilitas produksi cerdas kanggo proses produksi utama kaya stamping, welding, lukisan, Déwan, kanggo mesthekake kualitas produksi lan kapasitas produksi taunan 200.000 set saben taun.Kanthi tim sing berpengalaman lan profesional, 20 insinyur R&D, 15 insinyur Q&A, 30 insinyur layanan lan 200 karyawan, mobil listrik kita bisa mumpuni lan didol ing saindenging jagad.Saiki, kita fokus ing mobil penumpang listrik kanggo nyopir jarak cendhak, lungo saben dina kanggo ngurangi emisi karbon, lan mobil transportasi kargo listrik kanggo solusi mil pungkasan panggunaan komersial, pangiriman utawa logistik, kanggo ngirit biaya tenaga kerja lan konsumsi minyak.

Yunlong E-mobil wis kasil jumangkah menyang pasar internasional karo kualitas banget lan kinerja, plus sampurna sawise-sales layanan, kita wis menang Highly pujian saka klien, teka saka luwih saka 30 negara kabeh ndonya, kaya Jerman, Denmark, Swedia, Finland, Prancis, Polandia, Ceko, Walanda, Italia, Rusia, Ukraina, Jepang lan Korea Selatan etc. Kita Sincerely pangarep-arep bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo long term win-win bisnis.

Ing eksplorasi Teknologi Anyar, Industri Anyar, gen pangembangan unik wis dibentuk kanthi bertahap, nyepetake transformasi saka perusahaan manufaktur menyang layanan manufaktur lan perusahaan inovasi teknologi, mimpin transformasi lan nganyarke industri mobil listrik energi anyar kanthi inovasi teknologi.

Budaya perusahaan Yunlong nduwe pengaruh gedhe ing masa depan lan pangembangan perusahaan.Visi kita yaiku nggawe urip eko sampeyan, nggawe jagad eko.Misi kita yaiku terus nambah, tindakake lan nepaki panjaluk sampeyan.Nilai inti kita yaiku Integritas, Inovasi, Kerjasama.

Kanggo rincian liyane babagan kita, pls aran gratis kanggo menehi dijupuk sembarang wektu.

2

Visi: Nyedhiyakake urip eko sampeyan, nggawe jagad eko.

Misi: Terus nambah, tindakake lan ngrampungake panjaluk sampeyan.

Nilai: Integritas, Inovasi, Kerjasama.

Kaluwihan Perusahaan

MIIT China Ngumumake Perusahaan

Kita ana ing dhaptar saka MIIT China, nduweni kualifikasi kanggo ngrancang lan nggawe mobil listrik lan bisa entuk plat registrasi & lisensi.

Kapabilitas R&D sing kuwat lan Tim Teknis Berpengalaman

20 R&D Engineers, 15 Q&A Egnineers, 30 Service Engineers lan 200 karyawan

Eropah EEC L1e- L7e Homologation Persetujuan

Kabeh mobil listrik kita wis entuk persetujuan EEC COC kanggo negara-negara Eropa.

Sales Profesional lan Layanan Sawise Sales.

We nyedhiyani klien kita terkenal karo layanan pra-sales profesional lan sawise-sales.

Produksi Produk