banner

produk

  • EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kanthi persetujuan EEC L7e dirancang khusus kanggo kabeh aplikasi ing ngendi linuwih, kualitas manufaktur lan desain fungsional minangka prioritas.Kendaraan listrik iki minangka asil saka pengalaman lan tes pirang-pirang taun ing lapangan iki.

    Posisi:Kanggo logistik komersial, transportasi masyarakat lan transportasi kargo entheng uga pangiriman mil pungkasan.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Truck-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kanthi persetujuan EEC L7e dirancang khusus kanggo kabeh aplikasi ing ngendi linuwih, kualitas manufaktur lan desain fungsional minangka prioritas.Kendaraan listrik iki minangka asil saka pengalaman lan tes pirang-pirang taun ing lapangan iki.

    Posisi:Kanggo logistik komersial, transportasi masyarakat lan transportasi kargo entheng uga pangiriman mil pungkasan.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric Tricycle-J3

    EEC L2e Becak Listrik-J3

    Yunlong EEC L2e becak listrik-J3 minangka becak kabeh listrik sing bisa nggawa 2-3 wong, kanthi efektif nyukupi kabutuhan kulawarga kanggo metu.Wis katon ayu, kinerja apik lan safety dhuwur.Bisa lelungan 70-80 kilometer kanthi muatan siji, lan kacepetan maksimal 35km/jam.

    Posisi:Katon kaya mobil mini nanging nduweni kabin kelas dhuwur, aman, lan ber-AC, platform sing unik ngidini nyopir mobil iki kanggo nyegah lalu lintas lan masalah parkir.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 20GP;10 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric Cabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4 minangka model anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening Yunlong Company.Cocog banget kanggo wong tuwa kanggo lelungan.Aman lan nyaman, nduweni pengalaman nyopir sing apik, bebas polusi, lan bisa digunakake ing dalan tanpa SIM, sing trep kanggo lelungan.

    Posisi:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina, nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 20GP;10 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L3e Electric Motorcycle

    EEC L3e Motor Listrik

    Positioning: Sepeda motor listrik Knight minangka langkah sabanjure ing evolusi motor.Akselerasi sing nggumunake ing RPM apa wae, garis sing cetha lan ergonomis sing sporti ngowahi perjalanan saben dina dadi sensasi.

    Kanggo lelungan saben dina, nyopir jarak cendhak.Nawakake nyopir sing cepet lan nesu, nyopir luwih akeh.

    Urip kita aja nganti macet ing rame lan rame ing dalan.Ayo dhewe santai.

  • EEC L6e Electric Cabin Car -X5

    EEC L6e Mobil Kabin Listrik -X5

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Posisi: Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina.Nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

  • EEC L1e Electric Bicycle

    Sepeda Listrik EEC L1e

    • Positioning: Nawakake cara ijo lan eco kanggo njelajah.Eko kanggo lelungan saben dina, nyopir jarak cendhak, lelungan menyang toko lan layanan lokal, apik kanggo ngubengi kutha.
  • EEC L6e Electric Cabin Car-Y4

    EEC L6e Electric Cabin Car-Y4

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Positioning:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lelungan saben dina.Nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

  • EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

    EEC L7e Mobil Kargo Listrik Y2-P

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Positioning: Solusi sing cocog kanggo logistik lan distribusi & transportasi barang sing ramah lingkungan.Pangiriman mil pungkasan lan solusi logistik.

  • EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

    EEC L6e Mobil Kargo Listrik Y2-C

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Positioning: Solusi sing cocog kanggo pangiriman panganan lan logistik rantai kadhemen & transportasi ing kutha-kutha, kompak kanggo pindhah kanthi gampang ing tengah kutha.

  • EEC L2e Electric Cabin Car -X2

    EEC L2e Mobil Kabin Listrik -X2

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Posisi: Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina.Nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

  • EEC L2e Electric Cabin Car -Y3

    EEC L2e Mobil Kabin Listrik -Y3

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Positioning:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina. Iki nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.