spanduk

produk

  • EEC L6e Electric Cargo Car-J4-C

    EEC L6e Electric Cargo Car-J4-C

    Kendaraan kargo listrik Yunlong dirancang khusus kanggo kabeh aplikasi ing ngendi linuwih, kualitas manufaktur lan desain fungsional minangka prioritas.J4-C minangka desain paling anyar kanggo solusi mil pungkasan.Kendaraan listrik iki minangka asil saka pengalaman lan tes pirang-pirang taun ing lapangan iki.

    Positioning: Kanggo solusi mil pungkasan, solusi sing cocog kanggo logistik lan distribusi & transportasi barang sing ramah lingkungan

    Syarat pembayaran: T / T utawa L / C

    Packing & Loading: 8 unit kanggo 40HC.

  • EEC L2e Electric Cabin Car-H1

    EEC L2e Electric Cabin Car-H1

    EEC L2e Electric Cabin Car-H1 minangka model anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening Yunlong Company.Iku cocok banget kanggo wong tuwa kanggo lelungan.Aman lan nyaman, nduweni pengalaman nyopir sing apik, bebas polusi, lan bisa digunakake ing dalan tanpa SIM, sing trep kanggo lelungan.

    Posisi:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina, nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:5 Unit kanggo 1 * 20GP;14 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Mobil Kabin Listrik-L1

    EEC L2e Mobil Kabin Listrik-L1

    Tau ndeleng cuaca lan pasrah menyang dina ing njero ruangan?Bisa mbayangno ana siji model bisa supaya sampeyan urip kanthi kamardikan lengkap teka angin, udan utawa sumunar. Yunlong Electric Tricycle-L1 nawakake ora mung kamardikan saka mobil Tricycle kemewahan, nanging comfort uga.Apa udan lan berangin utawa dina musim panas sing anget, kabin tahan karat minangka perlindungan sing dibutuhake saka cuaca sing ora bisa ditebak, lan pemanas ing dashboard minangka musim dingin sing luwih anget.

    Posisi:Ora kaya becak liyane, Tricycle-L1 Listrik kita ngidini lelungan sing nyaman lan garing ing kabeh kahanan cuaca.Iki dilengkapi pemanas supaya sampeyan anget ing dina musim dingin sing cepet lan wiper kaca ngarep kanggo visibilitas sing jelas. Uga dilengkapi suspensi sing lembut lan kursi sing bisa diatur, sampeyan bisa dijamin perjalanan sing tenang lan nyaman.

    Istilah Pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading: 2Unit kanggo 1 * 20GP;9 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Mobil Kabin Listrik-L2

    EEC L6e Mobil Kabin Listrik-L2

    Pendhudhuk kutha sing ramah lingkungan tansah golek cara transportasi sing aman, cepet lan efisien.Kita wis nemokake solusi karo kursi 2 sing apik tenan iki ing mobil penumpang listrik ngarep kanthi homologasi EEC L6e.Mobil listrik EEC nul-emisi kabeh-listrik iki mesthi bakal dadi kepala nalika muter mudhun rues kutha-kutha Eropah.

    Posisi:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina, nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:2 Unit kanggo 1 * 20GP;8 Unit kanggo 1 * 40HC.

  • EEC L2e Becak Listrik-J3

    EEC L2e Becak Listrik-J3

    Yunlong EEC L2e becak listrik-J3 minangka becak kabeh listrik sing bisa nggawa 2-3 wong, kanthi efektif nyukupi kabutuhan kulawarga kanggo metu.Wis katon ayu, kinerja apik lan safety dhuwur.Bisa lelungan 70-80 kilometer kanthi muatan siji, lan kacepetan maksimal 45km/jam.

    Posisi:Katon kaya mobil mini, nanging nduweni kabin kelas dhuwur, aman, lan ber-AC, platform unik iki ngidini nyopir mobil iki kanggo nyegah masalah lalu lintas lan parkir.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 20GP;10 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric Cabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4 minangka model anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening Yunlong Company.Iku cocok banget kanggo wong tuwa kanggo lelungan.Aman lan nyaman, nduweni pengalaman nyopir sing apik, bebas polusi, lan bisa digunakake ing dalan tanpa SIM, sing trep kanggo lelungan.

    Posisi:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina, nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 20GP;10 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Becak Listrik-Q1

    EEC L2e Becak Listrik-Q1

    Yunlong EEC L2e Electric Tricycle-Q1 minangka konsep kabeh kendaraan roda telu listrik sing nduweni ketangkasan kaya motor nanging kanthi safety kaya mobil.Unit iki dirancang kanthi nyaman lan aman, sampeyan bisa ngubengi kutha kanthi prigel nalika ngetokake emisi nul sing kontaminasi.Iku alternatif becik kanggo kendaraan pembakaran.

    Posisi:Katon kaya mobil mini, nanging nduweni kabin kelas dhuwur, aman, lan ber-AC, platform unik iki ngidini nyopir mobil iki kanggo nyegah masalah lalu lintas lan parkir.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:2 Unit kanggo 1 * 20GP;8 Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric Cabin Car-Q2

    EEC L6e Electric Cabin Car-Q2

    Pendhudhuk kutha sing ramah lingkungan tansah golek cara transportasi sing aman, cepet lan efisien.Wewis nemokake solusi karo anyar iki apik tenantenogolistrikmobil kabin karo EEC L6e homologation.Iki kabeh-listrik nul-emisiEECKendaraan listrik L6e mesthi bakal narik kawigaten amarga nggulung ing rue kutha-kutha Eropa.

    Posisi:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina, nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

    Syarat-syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Packing & Loading:2 Unit kanggo 1 * 20GP;8Unit kanggo 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric Cabin Car-X9

    EEC L6e Electric Cabin Car-X9

    Pendhudhuk kutha sing ramah lingkungan tansah golek cara transportasi sing aman, cepet lan efisien.Wewis nemokake solusi karo iki apik tenan2 kursi ing ngareplistrikmobil penumpang karo EEC L6e homologation. Thiskabeh-listrik nul-emisiEEC mobil listrikmesthi bakal nguripake kepala minangka nggulung mudhun rues kutha Eropah.

    Posisi:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lelungan saben dina, akut nawakake pilihan transportasi fleksibel sing bisa mindhah watara, ndadekake urip saben dinten Ngartekno luwih gampang.

    Syarat-syarat pembayaran:T/Tor L/C

  • EEC L7e Electric Passenger Car-Panda

    EEC L7e Electric Passenger Car-Panda

    Mobil penumpang listrik Yunlong Panda kanthi persetujuan EEC L7e, kacepetan maksimal bisa tekan 90Km / jam, minangka mobil mini kanthi ruang interior sing nggumunake.Iku 2 kursi ngarep utawa 4 kursi, biaya kurang saka kepemilikan ndadekake pilihan populer kanggo sing looking for mobil dipercaya lan terjangkau.Fitur safety sing kuwat, linuwih lan kurang pangopènan ndadekake pilihan sing sampurna kanggo sapa wae sing nggoleki mobil sing terjangkau lan bisa dipercaya.

    Posisi:Mobil nomer loro kanggo kulawarga, cocok kanggo lelungan kutha sing cendhak.

    Syarat-syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Packing & Loading: 1 unit kanggo 20GP,4Unit kanggo 1 * 40HC,RoRo

  • 5 Lawang 4 Kursi Electric Passenger Car-Brumby

    5 Lawang 4 Kursi Electric Passenger Car-Brumby

    Mobil penumpang listrik 5 lawang 4 kursi Yunlong-Brumby, minangka mobil mini kanthi ruang interior sing nggumunake.Biaya kepemilikan sing murah dadi pilihan sing populer kanggo sing golek mobil sing dipercaya lan terjangkau.Fitur safety sing kuwat, linuwih lan kurang pangopènan ndadekake pilihan sing sampurna kanggo sapa wae sing nggoleki mobil sing terjangkau lan bisa dipercaya.

  • EEC L6e Mobil Kargo Listrik Y2-C

    EEC L6e Mobil Kargo Listrik Y2-C

    Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

    Positioning: Solusi becik kanggo pangiriman pangan lan logistik rantai kadhemen & transportasi ing kutha-kutha, kompak kanggo mindhah gampang ing tengah kutha.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2