EEC ELECTRIC CABIN CAR
EEC ELECTRIC UTILITY CAR
products

babaganus

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd. darmabakti kanggo ngrancang lan nggawe mobil listrik energi anyar sesuai karo homologasi EEC L1e-L7e Eropa.Kanthi persetujuan EEC, kita miwiti bisnis ekspor wiwit taun 2018 kanthi slogan: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life.

maca liyane

panasproduk

kabarinformasi

  • EEC CERTIFIED DINAMIS PASAR KENDARAAN ELEKTRIK

    Apr-07-2022

    Kemajuan teknologi ing sektor kendharaan listrik kacepetan EEC kayata kemajuan ing produksi baterei EV kanthi skala gedhe uga nyuda biaya baterei kasebut wis nyebabake insentif wong kanggo nandur modal luwih akeh ing sektor iki.Iki wis nyebabake ov ...

  • Bisa nyedhiyakake macem-macem kendaraan listrik kanthi sertifikasi EEC

    Mar-22-2022

    Kendaraan kasebut, sing diterangake minangka kendaraan listrik kutha (EV), yaiku telung kursi loro-lawang, lan bakal regane udakara 2900USD.Jangkoan kendaraan kasebut 100 km, sing bisa ditingkatake dadi 200 km.Kendaraan ngisi ulang nganti 100% sajrone enem jam saka titik plug normal. Kacepetan paling dhuwur yaiku 45 km / jam.Kendaraan Kota...

  • Apa sampeyan kudu ngerti babagan mobil listrik mini EEC

    Februari-23-2022

    Ombak wis nguripake lan akeh wong Eropa sing saiki nimbang tuku mobil listrik mini EEC.Kanthi tabungan gas lan rasa sehat umum amarga ngerti yen dheweke nindakake bagean kanggo planet iki, kendaraan listrik mini EEC dadi "normal anyar" ing saindenging jagad.Kelebihan Mini...

maca liyane