EEC L2e Electric Cabin Car -Y1

produk

Mobil Kabin Listrik EEC L2e -Y1

Filsafat Operasi: E-mobil Yunlong, Elingi Urip Eko!

PosisiKanggo nyopir jarak sing adoh lan perjalanan saben dina. Nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa dipindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.


  • Merek: Yunlong
  • Model: Y1
  • Syarat pembayaran: TT / LC
  • Syarat pangiriman: 20-40 dina sawise nampa setoran
  • Sertifikat: EEC L2e
  • Kemampuan Pasokan: 1000 unit / wulan
  • MOQ: 1 unit
  • Pelabuhan: Qindao
  • Beban: 4 unit kanggo 1 * 20 GP, 8 unit kanggo 1 * 40 GP, 12 unit kanggo 1 * 40 HQ.
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Kendharaan

    IMG_20191125_150242

    Jendela Listrik

    Tutup Karpet

    Kunci tengah lan tombol One diwiwiti

    Sistem Rem:Rear-disc Rear-drum, rem hidrolik loro-sirkuit.

    Kursi nganggo sabuk:Kulit Asli kanthi opsi PU , bisa diputer ing njaba kanthi gampang

    Sistem Kontrol Elektronik:Gunakake sistem kontrol listrik En-power, andal lan tahan banyu

    Bingkai & Sasis:GB Standard Steel, ing ngisor pickling, Photostatting lan tahan korosi

    Tutup Plastik Resin ABS lan lukisan 

    Tutup kabeh karo plastik ABS Resin, duwe resistensi dampak fisik, stabilitas, stabilitas, bobot luwih loro luwih entheng tinimbang wesi. Lukisan Robot Kelas.

    Sistem Lampu LED

    Lampu LED mburi & lampu mburi, Lampu puter, lampu rem, lampu mbalikke. Konsumsi daya sithik lan tambah 50% luwih akeh ing transmisi ringan. Kaca Depan: Kaca tempered lan laminasi bersertifikat 3C Nambah keamanan visual lan luwih akeh.

    IMG_3744
    IMG_20190821_103933

    Motor AC (3000W)

    Motor AC kanthi fungsi tahan otomatis, kuat lan bukti banyu, swara murah, ora nganggo sikat karbon, bebas perawatan.

    Baterai Fosfat Besi Lithium

    kanthi sistem BMS, luwih saka 2,500 kali ngisi siklus (8-10 taun) ing lingkungan kerja wiwit -30 nganti 80 ° C. Dilengkapi sistem pangisian daya ing omah kanthi cepet. Bisa ngawasi jarak jauh, Daya mati otomatis sawise diisi daya lengkap

    Sistem Penundaan

    Gandar lan suspensi ngarep yaiku suspensi independen, struktur sederhana lan stabilitas sing apik. Poros mburi terpadu, omah poros gandheng dening tabung baja lancar, swara ngisor, luwih awet lan andal.

    Spesifikasi Teknis Produk

    Spesifikasi Teknis Standar EEC L2e-P Homologis

    Ora

    Konfigurasi

    Barang

    Y1

    1

    Parameter

    L * W * H (mm)

    2160 * 1150 * 1680

    2

    Basis Roda (mm)

    1555

    3

    Maks. Kacepetan (Km / h)

    35

    4

    Maks. Range (Km)

    80-100

    5

    Kapasitas (Wong)

    2-3

    6

    Timbangan Curb (Kg)

    270

    7

    Min. Lemah Lemah (mm)

    160

    8

    Mode kemudi

    Pegangan Tengah

    9

    Sistem Tenaga

    Motor A / C

    60V 1500W

    10

    Baterai Lithium

    Batere LiFePo4 80Ah

    11

    Ngisi daya Wektu

    4-5 jam (220V)

    12

    Pangisi daya

    Pangisi daya sing cerdas

    13

    Sistem Rem

    Jinis

    Sistem Hidrolik

    14

    Ngarep

    Cakram

    15

    Mburi

    Cakram

    16

    Sistem Penundaan

    Ngarep

    Wishbone dobel independen

    17

    Mburi

    Poros mburi Integrasi

    18

    Suspensi Roda

    Tirus

    Ngarep 120/70-R12 Mburi 135/70-R12

    19

    Hub Rodha

    Hub Paduan Aluminium

    20

    Piranti Fungsi

    Media mutil

    MP3 + Kamera Reverse

    21

    Pemanas Listrik

    60V 400W

    22

    Kunci Tengah

    Tingkat Otomatis

    23

    Siji Tombol Miwiti

    Tingkat Otomatis

    24

    Lawang & Jendela Listrik

    2

    25

    Skylight

    Manual

    26

    Kursi

    Kulit

    27

    Elinga, kabeh konfigurasi mung kanggo referensi accorance karo homolog EEC.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.