EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

produk

EEC L7e Mobil Kargo Listrik Y2-P

Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

Positioning: Solusi sing cocog kanggo logistik lan distribusi & transportasi barang sing ramah lingkungan.Pangiriman mil pungkasan lan solusi logistik.


  • Merk:Yunlong
  • Model:Y2-P
  • Syarat-syarat pembayaran:TT/LC
  • Ketentuan pangiriman:20-40 dina sawise nampa simpenan
  • Sertifikat:EEC L7e
  • Kapabilitas sumber:1000 unit / wulan
  • MOQ:1 unit
  • Pelabuhan:Qindao
  • Loading :1 unit kanggo 1 * 20 'GP, 8 unit kanggo 1 * 40' HQ.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian Kendaraan

    IMG_20200820_160059
    IMG_20200616_104718

    Kunci tengah lan tombol siji diwiwiti.

    Sistem lampu LED:Lampu LED super padhang, nambah efek visual lan safety travel

    Rangka & Sasis:GB Standard Steel, ing pickling, photostatting lan perawatan tahan karat.

    Dashboard:Piranti port USB Bluetooth-ngidini sampeyan numpak kanthi seneng lan nambah kesenengan nyopir.

    Windows listrik:Jendela lift listrik, kunci lawang safety:, lan kaca jendela listrik ngirit wektu lan tenaga.

    ABS Resin Plastik Cover lan lukisan:Tutup kabeh nganggo plastik Resin ABS, proses cat mobil, luwih awet.

    definisi mbalikke gambar:Gambar mbalikke definisi dhuwur, operasi mbalikke kanthi visual luwih trep.

    Sistem Kontrol Elektronik:Gunakake sistem kontrol listrik En-daya, kanthi pas karo motor, umur baterei luwih suwe.

    Sistem rem:Fungsi anti-slipping kanggo nyegah kacilakan safety sing disebabake kendharaan munggah lan nambah safety kendaraan

    Motor AC (3000W)

    Motor AC kanthi fungsi tahan otomatis, kuat lan tahan banyu, swara kurang, ora ana sikat karbon, bebas pangopènan.

    Baterai Lithium Iron Phosphate

    Sistem manajemen baterei cerdas BMS, Bisa ngawasi jarak jauh, Mateni otomatis sawise diisi daya

    J2-F

    Sistem Suspensi

    Gandar ngarep lan suspensi minangka suspensi independen, struktur sing sederhana lan stabilitas sing apik.Gandar mburi terintegrasi, omah poros dilas kanthi tabung baja sing mulus, swara sing luwih murah, luwih awet lan dipercaya.

    Sawetara jinis Cargo Box kanggo dipilih

    J2-F3

    Kothak Logistik - Panel seluler (sisih mbukak utawa sayap mbukak)

    Ukuran: 1635 * 1345 * 1058 mm
    kanthi kekuatan lengkap, resistance mlengkung, kekuatan sing luwih dhuwur, kapasitas bantalan kuwat,

    Hopper paduan aluminium

    Ukuran: 1635 * 1345 * 400 mm
    Sawise perawatan panas lan nguatake alloying.

    Kothak Kargo Opsional - Dilengkapi karo sistem pendinginan lan sistem pemanasan.

    Ukuran: 1635 * 1345 * 1058 mm
    Desain sistem cooling kanggo woh, sayuran, panganan laut, omben-omben, transportasi obat, saka -18 ℃ nganti 10 ℃;desain sistem dadi panas kanggo takeaway, suhu saka 40 ℃ kanggo 60 ℃. Kothak kargo bisa dipérang dadi rong papan, siji kanggo cooling lan siji kanggo dadi panas.

    Spesifikasi Teknis Produk

    Spesifikasi Teknis Standar Homologation EEC L7e-CU

    Ora.

    Konfigurasi

    Item

    Y2-P

    1

    Paramèter

    L * W * H (mm)

    3600*1345*1765

    2

    Dasar Roda (mm)

    2375

    3

    Jarak Ground Min. (mm)

    160

    4

    Maks.Kacepetan (km/h)

    52

    5

    Maks.Jarak (km)

    80-100

    6

    Kapasitas (wong)

    1

    7

    Bobot kerb (kg)

    405

    8

    Ukuran Kotak Kargo (mm)

    1635*1150*1058

    9

    Rated Load (kg)

    500

    10

    Mode setir

    Roda Setir Tengah

    11

    Sistem Daya

    A/C Motor Kab

    60V 4000W

    12

    Baterei Lithium

    Baterei LiFePo4 105Ah

    13

    Wektu Ngisi daya

    2-3 jam (220V)

    14

    Pangisi daya

    Pangisi daya cerdas

    15

    Sistem Rem

    Jinis

    Sistem Hidrolik

    16

    Ngarep

    Disk

    17

    mburi

    Drum

    18

    Sistem Suspensi

    Ngarep

    Penundaan Mandiri

    19

    mburi

    Gandar mburi Integrasi

    20

    Suspensi Roda

    Ban

    Ngarep 135/70-R12 Mburi 145/70-R12

    21

    Hub Roda

    Hub Aluminium Kab

    22

    Piranti Fungsi

    Mutil-media

    MP3 + Kamera Mundur

    23

    Central Lock

    Tingkat otomatis

    24

    Siji Tombol Mulai

    Tingkat otomatis

    25

    Pintu & Jendela Listrik

    2

    26

    Skylight

    manual

    27

    Kursi

    kulit

    28

    Elinga yen kabeh konfigurasi mung kanggo referensi sampeyan selaras karo homologasi EEC.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.