EEC L7e Electric Pickup Cargo Car

produk

Mobil kargo pickup listrik EEC L7e

Filsafat Operasi: E-mobil Yunlong, Elingi Urip Eko!

Posisi: Gampang dipindhah kanthi volume beban sing amba, cocog kanggo macem-macem jinis panggunaan komersial lan logistik, transportasi barang, saka logistik bisnis nganti solusi pangiriman mil pungkasan.


  • Merek: Yunlong
  • Model: Tukang pilih
  • Syarat pembayaran: TT / LC
  • Syarat pangiriman: 20-40 dina sawise nampa setoran
  • Sertifikat: EEC L7e
  • Kemampuan Pasokan: 1000 unit / wulan
  • MOQ: 1 unit
  • Pelabuhan: Guangxi
  • Beban: 1 unit kanggo 1 * 20 GP, 5 unit kanggo 1 * 40 GP, 5 unit kanggo 1 * 40 HQ.
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Kendharaan

    1

    Werna sing kasedhiya: Abang, Kuning, Biru, Ijo, Putih, Ireng, disesuaikan.

    Kaca Depan: Kaca temperatur lan laminasi bersertifikat 3C Nambah keamanan visual lan luwih aman.

    Motor: Motor AC kanthi fungsi tahan otomatis, kuat lan bukti banyu, swara murah, ora nganggo sikat karbon, bebas perawatan.

    Sistem Lampu LED: Gaya desain cilik lan alus lampu mobil LED, transmisi cahya dhuwur lan konsumsi daya sithik.

    Tutup lan lukisan Platemetal: Properti fisik lan mekanik sing komprehensif banget, tahan tuwa, kekuatan dhuwur, gampang dirawat.

    Bingkai

    Struktur sing digawe saka metalplate level otomatis dirancang lan bumper ngarep digawe saka tabung baja kanggo keamanan sing luwih apik. Pusat gravitasi platform sing murah mbantu nyegah rollover lan supaya sampeyan bisa terus nyetir kanthi otomatis. Lukisan Robot kelas-Auto,

    Sistem Powertrain

    Motor 72v / 4000w A / C, powertrain dilengkapi baterai asam timbal sing ora ana pangopènan. Motor AC sing dipasang ing poros mburi nyedhiyakake daya cepet nalika nggedhekake efisiensi lan ngirit energi. Dinilai ngemot 500 kg, lan maksimal towing 2 ton (permukaan dalan alus)

    pickup (14)
    pickup (17)
    pickup (21)
    pickup (1)

    Sasis

    Dibangun ing sasis pigura modular, logam kasebut dicap lan dipasang bebarengan kanggo keamanan maksimum. Sasis kabeh banjur dicelupake ing adus anti korosi sadurunge budhal kanggo cet lan perakitan pungkasan. Desain tertutupe luwih kuwat lan luwih aman tinimbang liyane ing kelas, uga nglindhungi penumpang saka cilaka, angin, panas utawa udan.

    Sistem Penundaan

    Gandar lan suspensi ngarep yaiku suspensi independen, struktur sederhana lan stabilitas sing apik. Poros mburi terpadu, omah poros gandheng dening tabung baja lancar, swara ngisor, luwih awet lan andal.

    Batere

    Batere Asam Timah bebas perawatan, gampang ganti, 300-500 kali siklus ngisi daya (1-2 taun) ing lingkungan kerja wiwit -20 nganti 50 ° C. Lithium udgrade bakal kasedhiya mengko

    Bagéan opsional

    Motor 5000w, AC, bumper ngarep, bumper ngarep kanthi lampu gedhe / cilik ing ngarep, pancing tow, pelek paduan aluminium

    pickup (2)
    pickup (16)

    Dasbor

    Desain meteran tampilan LCD gabungan, tampilan informasi lengkap, ringkes lan jelas, luwes padhang, gampang dingerteni wektu, tenaga, dsb.Tampilan on-board 7 inci, kamera mbalikke, plus Bluetooth, MP5, konektor USB lsp

    Layanan sawise

    Garansi Sistem Motor lan Listrik 1 taun, Batere asam timbal yaiku 1 taun. Kanggo bagean liyane, waca manual layanan.

    Spesifikasi Teknis Produk

    Spesifikasi Teknis Standar Homologasi EEC L7e

    Ora

    Konfigurasi

    Barang

    Tukang pilih

    1

    Parameter

    L * W * H (mm)

    3570 * 1370 * 1550

    2

    Basis Roda (mm)

    2310

    3

    Maks. Kacepetan (Km / h)

    50

    4

    Maks. Range (Km)

    100-120

    5

    Kapasitas (Wong)

    2

    6

    Timbangan Curb (Kg)

    530

    7

    Min. Lemah Lemah (mm)

    150

    8

    Ukuran Pengambilan (mm)

    1630 * 1220 * 300

    9

    Kapasitas Memuat (Kg)

    500

    10

    Mode kemudi

    Ngiwa-Driji

    11

    Sistem Tenaga

    Motor A / C

    72V 4000W

    12

    Batere

    Batere Asam Timah 100Ah

    13

    Ngisi daya Wektu

    8-10 jam

    14

    Pangisi daya

    Pangisi daya sing cerdas

    15

    Sistem Rem

    Ngarep

    Cakram

    16

    Mburi

    Gendhing

    17

    Sistem Penundaan

    Ngarep

    Merdeka

    18

    Mburi

    Poros mburi Integrasi

    19

    Suspensi Roda

    Tirus

    Ngarep 145-R12 Belakang 145-R12

    20

    Hub Rodha

    Rodha Baja

    21

    Piranti Fungsi

    Multi media

    Tampilan LCD + Kamera mbalikke

    22

    Kunci & jendhela lawang

    Manual

    23

    Elinga, kabeh konfigurasi mung kanggo referensi accorance karo homolog EEC.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.