EEC L2e Electric Cabin Car -X2

produk

EEC L2e Mobil Kabin Listrik -X2

Filosofi Operasi: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life!

Posisi: Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina.Nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.


  • Sertifikat:EEC
  • Kapabilitas sumber:1000 unit / wulan
  • MOQ:1 unit
  • Pelabuhan:Ningbo, Zhejiang
  • Syarat-syarat pembayaran:T/TL/C
  • Ketentuan pangiriman:20-40 dina sawise nampa simpenan
  • Loading:4 unit kanggo 1 * 20'GP, 10 unit kanggo 1 * 40HQ
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian Kendaraan

    1. Baterei:Baterei Asam Timbal 60V58AH, Kapasitas baterei gedhe, jarak tempuh 80km, gampang lelungan.

    2. Motor :1500W motor-kacepetan dhuwur, mburi-wheel drive, teken ing prinsip kacepetan diferensial saka mobil, kacepetan maksimum bisa tekan 45km / h, daya kuwat lan torsi gedhe, nemen apik kinerja climbing.

    3. Sistem rem:Rem Cakram Roda Papat lan kunci pengaman mesthekake yen mobil ora kesel.Penyerapan kejut hidrolik banget nyaring potholes .Panyerepan kejut sing kuwat gampang adaptasi karo bagean dalan sing beda.

    4. Lampu LED:Sistem kontrol cahya lengkap lan lampu LED, dilengkapi sinyal giliran, lampu rem lan spion spion, luwih aman ing wayah wengi, padhang dhuwur, cahya adoh, luwih ayu, luwih hemat energi lan luwih irit daya.

    5. Dashboard:Dashboard definisi dhuwur, cahya alus lan kinerja anti-gangguan sing kuwat.Iku gampang kanggo ndeleng informasi kayata kacepetan lan daya, mesthekake kemajuan Gamelan saka driving.

    6. Ban:Ngenthel lan nggedhekake ban vakum nambah gesekan lan genggeman, ningkatake keamanan lan stabilitas.

    7. Tutup plastik:Interior lan njaba kabeh mobil digawe saka plastik ABS lan pp engineering sing bebas ambu lan kuwat, sing nglindhungi lingkungan, aman lan kuwat.

    8. Kursi:Kulit alus lan nyaman, sudut sandaran bisa diatur, lan desain ergonomis nggawe kursi luwih nyaman.

    9. Interioré:interior sing mewah, dilengkapi multimedia, pemanas lan kunci tengah, nyukupi kabutuhan sampeyan.

    10. Lawang & Jendela:Lawang lan jendela listrik kelas mobil lan sunroof panorama nyaman lan trep, nambah safety lan sealing mobil.

    11. Kaca Depan:Kaca tempered lan laminasi sing disertifikasi 3C · Ngapikake efek visual lan kinerja safety.

    12. Multimedia:Dilengkapi gambar MP3 lan mbalikke, sing luwih gampang digunakake lan luwih gampang digunakake.

    13. Aluminium Wheel Hub:Boros panas cepet, bobot entheng, kekuatan dhuwur, ora ana deformasi, luwih aman.

    14. Rangka & Sasis:GB Standard Steel, lumahing ing pickling & Photostatting lan perawatan tahan karat kanggo mesthekake pangertèn drive banget karo stasioner lan solidity.

    Spesifikasi Teknis Produk

    Spesifikasi Teknis Standar Homologasi EEC L2e

    Ora.

    Konfigurasi

    Item

    X2

    1

    Paramèter

    L * W * H (mm)

    2400*1196*1610

    2

    Dasar Roda (mm)

    1700

    3

    Maks.Kacepetan (Km/h)

    45

    4

    Maks.Range (Km)

    80-90

    5

    Kapasitas (wong)

    2-3

    7

    Jarak Ground Min. (mm)

    160

    8

    Mode setir

    Stang Tengah

    9

    Sistem Daya

    Motor D/C

    1500W

    10

    Baterei

    Baterei Asam Timbal 60V/58Ah

    11

    Wektu Ngisi daya

    8 jam

    12

    Pangisi daya

    Pengisi Daya Mobil 60V 5A

     

    Tegangan Pengisian

    110V-220V

    13

    Sistem Rem

    Jinis

    Sistem Hidrolik

    14

    Ngarep

    Disk

    15

    mburi

    Disk

    16

    Sistem Transmisi

    otomatis

    17

    Tipe Gear

    Kontrol otomatis

    18

    Suspensi Roda

    Ban

    Ngarep: 135/70-R12 Mburi: 135/70-R12

    19

    Hub Roda

    Hub Aluminium Kab

    20

    Piranti Fungsi

    Mutil-media

    MP3 + kamera mburi + bluetooth

    21

    Pemanas Listrik

    60V 400W

    22

    Central Lock

    kalebu

    25

    Skylight

    kalebu

    29

    Jendela Listrik

    Tingkat otomatis

     

    pangisi daya USB

    kalebu

     

    kunci tengah

    kalebu

     

    weker

    kalebu

     

    sabuk pengaman

    Kalebu (Ngarep lan Mburi)

     

    Wiper

    kalebu

     

    Kaca spion

    Lipat, kanthi lampu indikator

     

    Bantalan sikil

    kalebu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita