produk

  • EEC L6e Electric Cabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4 minangka model anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening Yunlong Company.Cocog banget kanggo wong tuwa kanggo lelungan.Aman lan nyaman, nduweni pengalaman nyopir sing apik, bebas polusi, lan bisa digunakake ing dalan tanpa SIM, sing trep kanggo lelungan.

    Posisi:Kanggo nyopir jarak cendhak lan lungo saben dina, nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa mindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.

    Syarat-syarat pembayaran:T / T utawa L / C

    Packing & Loading:4 Unit kanggo 1 * 20GP;10 Unit kanggo 1 * 40HQ.