EEC L6e Electric Cabin Car-Y2

produk

EEC L6e Kabin Listrik Car-Y2

Filsafat Operasi: E-mobil Yunlong, Elingi Urip Eko!

PosisiKanggo nyopir jarak sing adoh lan perjalanan saben dina. Nawakake pilihan transportasi sing fleksibel sing bisa dipindhah, nggawe urip saben dina luwih gampang.


  • Merek: Yunlong
  • Model: Y2
  • Syarat pembayaran: TT / LC
  • Syarat pangiriman: 20-40 dina sawise nampa setoran
  • Sertifikat: EEC L6e
  • Kemampuan Pasokan: 1000 unit / wulan
  • MOQ: 1 unit
  • Pelabuhan: Qindao
  • Beban: 4 unit kanggo 1 * 20 GP, 8 unit kanggo 1 * 40 GP, 8 unit kanggo 1 * 40 HQ.
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Kendharaan

    Kaca bersertifikat 3C:Kaca temperatur lan laminasi bersertifikat 3C Nambah keamanan visual lan luwih aman.

    Kamera mbalikke: Kamera mbalik mburi dilengkapi lampu LED, dadi sampeyan bisa kanthi aman mbalik wengi.

    Kunci lawang kelas otomotif: Pintu kandel nganggo kunci lawang kelas otomotif.

    Kaca angkat listrik: Kaca angkat listrik sing trep lan trep, luwih praktis.

    Motor AC (3000W): Motor AC kanthi fungsi tahan otomatis, kuat lan bukti banyu, swara murah, ora nganggo sikat karbon, bebas perawatan.

    Bingkai & Sasis: GB Standard Steel, ing perawatan pickling, fosfat lan tahan korosi.

    mmexport1559551556335
    mmexport1610330254263

    Layar LED  

    Tampilan definisi tinggi LED layar amba, kacepetan lan tenaga mobil bisa dideleng kanthi cepet, lan informasi status mobil bisa disimpen

    Plastik Resin ABS 

    Tutup kabeh karo plastik ABS Resin, duwe resistensi dampak fisik, stabilitas, stabilitas, bobot luwih loro luwih entheng tinimbang wesi. Lukisan Robot Kelas.

    Baterai Fosfat Besi Lithium

    kanthi sistem BMS, motor performa tinggi, tenaga kuat, output daya tinggi, kanggo memenuhi daya akselerasi kapan wae, ing endi wae

    Sistem Kontrol Elektronik

    Gunakake sistem kontrol listrik En-power, andal lan tahan banyu.

    IMG_20200715_183411
    mmexport1555076557841

    Sistem Rem

    Rear-disc Rear-drum, rem hidrolik loro-sirkuit.

    Sistem Penundaan

    Gandar lan suspensi ngarep yaiku suspensi independen, struktur sederhana lan stabilitas sing apik. Poros mburi terpadu, omah poros gandheng dening tabung baja lancar, swara ngisor, luwih awet lan andal.

    Spesifikasi Teknis Produk

    Spesifikasi Teknis Standar Homologasi EEC L6e-BP

    Ora

    Konfigurasi

    Barang

    Y2

    1

    Parameter

    L * W * H (mm)

    2390 * 1200 * 1700

    2

    Basis Roda (mm)

    1580

    3

    Maks. Kacepetan (Km / h)

    45

    4

    Maks. Range (Km)

    80-100

    5

    Kapasitas (Wong)

    2-3

    6

    Bobot curb (Kg)

    376

    7

    Min. Lemah Lemah (mm)

    160

    9

    Mode kemudi

    Roda Kemudi Tengah

    10

    Sistem Tenaga

    Motor A / C

    60V 3000W

    11

    Baterai Lithium

    Batere LiFePo4 80Ah

    12

    Ngisi daya Wektu

    4-5 jam (220V)

    13

    Pangisi daya

    Pangisi daya sing cerdas

    14

    Sistem Rem

    Jinis

    Sistem Hidrolik

    15

    Ngarep

    Cakram

    16

    Mburi

    Gendhing

    17

    Sistem Penundaan

    Ngarep

    DoubleWishbone Independent

    18

    Mburi

    Poros mburi Integrasi

    19

    Suspensi Roda

    Tirus

    Ngarep 135/70-R12 Mburi 135/70-R12

    20

    Hub Rodha

    Hub Paduan Aluminium

    21

    Piranti Fungsi

    Media mutil

    MP3 + Kamera Reverse

    22

    Pemanas Listrik

    60V 400W

    23

    Kunci Tengah

    Tingkat Otomatis

    24

    Siji Tombol Miwiti

    Tingkat Otomatis

    25

    Lawang & Jendela Listrik

    2

    26

    Skylight

    Manual

    27

    Kursi

    Kulit

    28

    Elinga, kabeh konfigurasi mung kanggo referensi accorance karo homolog EEC.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.