What you need to know about the mini EEC electric car

Apa sampeyan kudu ngerti babagan mobil listrik mini EEC

Apa sampeyan kudu ngerti babagan mobil listrik mini EEC

Ombak wis nguripake lan akeh wong Eropa sing saiki nimbang tuku mobil listrik mini EEC.

Kanthi tabungan gas lan rasa sehat umum amarga ngerti yen dheweke nindakake bagean kanggo planet iki, kendaraan listrik mini EEC dadi "normal anyar" ing saindenging jagad.

Kaluwihan Kendaraan Listrik Mini EEC:

1. Ngisi daya ing omah.

Kabeh EV dilengkapi kabel pangisi daya sing disambungake menyang stopkontak 3-pin standar ing omah sampeyan. Iki nyedhiyakake "muatan alon" sing bisa ngisi daya mobil listrik sampeyan sewengi nalika tagihan listrik biasane paling murah.

car1

Utawa, sampeyan bisa tuku unit pangisi daya sing dipasang kanthi profesional ing omah, menehi pilihan "ngisi daya cepet."

2. Ngirit energi.

Semono uga kanggo jarak 100 kilometer, mobil umume mbutuhake bensin 5-15 liter, lan sepedha motor butuh oli 2-6 liter, nanging kendaraan listrik kecepatan rendah mung butuh listrik sekitar 1-3 kWh.

car2

3. Ramah lingkungan.

Kendaraan listrik ora ngetokake gas beracun lan nyebabake polusi udara, sing dadi kauntungan utama kendaraan listrik dibandhingake karo mobil lan alat transportasi liyane.


Wektu kirim: Feb-23-2022