News

Kabar

  • EEC CERTIFIED ELECTRIC VEHICLE MARKET DYNAMICS

    EEC CERTIFIED DINAMIS PASAR KENDARAAN ELEKTRIK

    Kemajuan teknologi ing sektor kendharaan listrik kacepetan EEC kayata kemajuan ing produksi baterei EV kanthi skala gedhe uga nyuda biaya baterei kasebut wis nyebabake insentif wong kanggo nandur modal luwih akeh ing sektor iki.Iki wis nyebabake ov ...
    Waca liyane
  • Able to provide a variety of electric vehicles with EEC certification

    Bisa nyedhiyakake macem-macem kendaraan listrik kanthi sertifikasi EEC

    Kendaraan kasebut, sing diterangake minangka kendaraan listrik kutha (EV), yaiku telung kursi loro-lawang, lan bakal regane udakara 2900USD.Jangkoan kendaraan kasebut 100 km, sing bisa ditingkatake dadi 200 km.Kendaraan ngisi ulang nganti 100% sajrone enem jam saka titik plug normal. Kacepetan paling dhuwur yaiku 45 km / jam.Kendaraan Kota...
    Waca liyane
  • What you need to know about the mini EEC electric car

    Apa sampeyan kudu ngerti babagan mobil listrik mini EEC

    Ombak wis nguripake lan akeh wong Eropa sing saiki nimbang tuku mobil listrik mini EEC.Kanthi tabungan gas lan rasa sehat umum amarga ngerti yen dheweke nindakake bagean kanggo planet iki, kendaraan listrik mini EEC dadi "normal anyar" ing saindenging jagad.Kelebihan Mini...
    Waca liyane
  • EEC Electric vehicles become a popular travel tool

    Kendaraan listrik EEC dadi alat perjalanan sing populer

    Kendaraan listrik EEC L1e-L7e ukuran lengkap lan bisa digunakake saben dina wis suwe saya misuwur, nanging saiki wis teka kanthi apik, kanthi luwih akeh pilihan sing kasedhiya kanggo para panuku tinimbang sadurunge.Amarga paket baterei biasane didhelikake ing lantai, akeh mobil mini, nanging ana sawetara elec...
    Waca liyane
  • Warm Congratulations to Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd.

    Sugeng Anget kanggo Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd.

    Tradhisi rakyat sing nyebar ing Opening Day sawise Taun Anyar tradisional Cina nggambarake pangarep-arep lan pangarep-arep umum wong Tionghoa kanggo nampani psikologi tradisional Taun Anyar babagan urip sing luwih apik lan apik.Iku pralambang yen bisnis kanggo taun iki bakal makmur ...
    Waca liyane
  • Riding An EEC Electric Cabin Tricycle in Today’s Changing World

    Nunggang Sepeda Roda Tiga Kabin Listrik EEC ing Donya Ganti Saiki

    Rekomendasi terus saka profesional kesehatan lan ilmuwan kanggo mbantu alon nyebarake Covid-19 kanthi njaga jarak sosial mbuktekake manawa jarak fisik iki minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nyuda panyebaran penyakit sajrone pandemi.Jarak fisik, kanggo ...
    Waca liyane
  • YUNLONG EEC L6E ELECTRIC CABIN CAR – Y4

    YUNLONG EEC L6E ELECTRIC KABIN MOBIL - Y4

    YUNLONG EEC L6E ELECTRIC CABIN CAR - Y4 minangka crossover skuter kabin listrik inovatif saka pabrikan skuter kabin listrik Cina.Kategori skuter diterangake minangka Kendaraan Sempit Tertutup utawa ENV, sing ngidini para pembalap entuk keuntungan saka skuter (ora ana lisensi pembalap ...
    Waca liyane
  • Yunlong Electric Vehicles wants to conquer Europe with electric mopeds

    Yunlong Electric Vehicles pengin nelukake Eropa nganggo moped listrik

    Moped isih kurang dikenal ing Eropah.Perusahaan sing disebut Yunlong Electric Vehicles ngluncurake prototipe mobil tipe nol ing 2018. Dheweke pengin ngganti lan saiki ngembangake lan nyiapake produksi.Kendaraan Listrik Yunlong EEC bisa nggawa wong loro lan paket 160 liter, kanthi kacepetan paling dhuwur ...
    Waca liyane
  • EEC electric vehicles aim to be a complement to cars rather than a substitute

    Kendaraan listrik EEC ngarahake dadi pelengkap kanggo mobil tinimbang minangka pengganti

    Shandong Yunlong ndeleng prospek sing amba saka kendaraan listrik kacepetan rendah."Model transportasi pribadi kita saiki ora lestari," ujare CEO Yunlong Jason Liu."Kita nindakake tugas ing mesin industri ukuran gajah.Kasunyatane meh setengah saka perjalanan kulawarga yaiku pendakian solo...
    Waca liyane
  • Beautiful and Practical Electric Pickup Truck -Pony

    Truk Pickup Listrik sing Apik lan Praktis -Pony

    Ngelingi nguber konsumen sing luwih dhuwur kanggo katon modis, Yunlong Mini Electric Pickup Truck Pony uga wis gaweyan gedhe kanggo cocog warna awak, nggawa tampilan cilik lan seger.Werna putih susu ndadekake poni katon alus, sing dadi pilihan apik kanggo nggawa ...
    Waca liyane
  • Good news from Russia Today

    Kabar apik saka Rusia Dina iki

    Truk pickup listrik Yunlong EEC L7e Y2-P kanthi sistem baterei BMS kanggo wilayah sing adhem, jarak maksimal bisa tekan 170km ing salju, 200km ing dalan normal, suhu lokal sekitar -20 ℃.Mobil listrik Yunlong Y2-P minangka produk paling laris saka Perusahaan Yunlong.Nganti saiki, wis ...
    Waca liyane
  • Expo news

    warta Expo

    15 Oktober 2021, ing Pameran Impor lan Ekspor China kaping 130, truk pickup listrik mini Yunlong ngethok angka, entuk persetujuan mayoritas peserta.Ing rong taun kepungkur, kendaraan listrik Yunlong cepet ngrebut pasar, jangkoan saluran lan kepuasan bola-bali entuk ...
    Waca liyane