Able to provide a variety of electric vehicles with EEC certification

Bisa nyedhiyakake macem-macem kendaraan listrik kanthi sertifikasi EEC

Bisa nyedhiyakake macem-macem kendaraan listrik kanthi sertifikasi EEC

Kendaraan kasebut, sing diterangake minangka kendaraan listrik kutha (EV), yaiku telung kursi loro-lawang, lan bakal regane udakara 2900USD.

322 (1)

Jangkoan kendaraan kasebut 100 km, sing bisa ditingkatake dadi 200 km.Kendaraan ngisi ulang nganti 100% sajrone enem jam saka titik plug normal. Kacepetan paling dhuwur yaiku 45 km / jam.

Kendaraan Kutha nawakake AC, navigasi, kunci tengah, sistem swara, layar ing mobil Android, port USB lan jendela listrik.Ora ana airbag.

Semangat kita nyedhiyakake kabeh jinis EV, nanging fokus khusus kita yaiku kendaraan sing luwih cilik lan murah.

322 (2)

 

We offer biasane EEC Certified komersial-sektor kendaraan, mobil kabin, mobil kargo.Iki skuter lan quad kanggo industri keamanan lan luang, bakkies skuter roda telu kanggo petani, uga produk kanggo industri pangiriman lan perhotelan.


Wektu kirim: Mar-22-2022